زندگی پدر و مادر شهید محمد علی قربعلی
- توضیحات
- منتشر شده در شنبه, 22 تیر 1392 11:17
- نوشته شده توسط مدیر
پدر شهید
آقای فتح الله قربعلی فرزند محمد و پدر شهید همیشه جاوید محمد علی قربعلی به سال 1321هجری شمسی در روستای حسن آباد شهرستان دامغان به دنیا آمده اند؛ ایشان در سنین کودکی پدر را ازدست می دهند که باعث می گردد زندگی شان از نوجوانی با کار و تلاش همراه گردد؛ وی کار را در حسن آباد با ساربانی و چوپانی شروع کرده و در ادامه نیز عازم تهران می شوند؛ از کارهایی که در سال های حضورشان در تهران به آن مبادرت ورزیده اندکارگری و دست فروشی پارچه و پوشاک بوده است. وی مدتی پس از ازدواج به دامغان باز می گردند و با خرید قطعه زمینی در محله ی باسکول شهر دامغان اقدام به احداث خانه می کنند تا بتوانند خانواده خود را برای سکونت به شهر منتقل نمایند. شغل ایشان در این سال ها فروختن پارچه و پوشاک و نیز بنّایی بوده است و از همین راه مخارج زندگی را تأمین نموده اند.
از افتخارات ایشان در زندگی ازدواج با بانویی سیده از تبار اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و نیز شهادت فرزند جوان شان در راه اسلام می باشد؛ حادثه ای که سختی و سنگینی آن را هنوز هم می توان در چهره ی حاج فتح الله دید زیرا با وجود این که سال های متمادی از شهادت محمد علی می گذرد ولی با شنیدن نام او اشک بر دیدگان پدر جاری می گردد.
مادر شهید
خانم سیده زهرا تقوی فرزند سید محمد به سال1327هجری شمسی در روستای حسن آباد شهرستان دامغان دیده به جهان گشودند؛ زندگی در خانواده ای که پدر از طریق لبافی و بافتن زیلو و روفرشی و هم چنین کار در منابع طبیعی اقتصاد خانواده ی هشت نفره را تأمین می کرده است در کنار تقید به نماز جماعت و مسائل دین در محیط خانه موجب گردیده است تا فرزندان نیز درس صبر و استقامت را بیاموزند و دعا گوی پدر و مادر باشند.
سیده زهرا با چنین تربیتی وارد زندگی مشترک با آقای قربعلی می شوند که آثار آن در زندگی زناشوئی و تربیت فرزندان کاملاً مشهود می باشد؛ خانواده ای که تقید به نماز جماعت و جلسات منظم قرآن و مجالس اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) جزء جدایی ناپذیر زندگی شان است و باید به این ویژگی ها ارتباط صمیمانه ی زن و شوهر را نیز اضافه کرد.
هم چنین نمی توان از این مادر بزرگوار نوشت و به صبر و بردباری اش در لحظه لحظه ی زندگی اشاره ای نکرد؛ بر طبق گفته ی اطرافیان هر گاه در نزد ایشان سخن از سختی واقعه ی شهادت محمد علی به میان آمده است، ایشان با بیان این جمله «ما باید صبرکنیم و از خانواده ی شهیدان تقوی(سه شهید) الگو بگیریم» دربرابر این مصیبت ایستادگی کرده اندکه باید آفرین گفت بر این معرفت و استقامت و متمسک گردید به آیه ی شریفه ی «إِنَّما یُوَفَّونَّ الصابِرونَ أَجرَهُم بِغَیرِ حِساب» (زمر آیه ی10).