بیانات قبل از دستور
- توضیحات
- منتشر شده در جمعه, 18 مهر 1393 19:02
- نوشته شده توسط مدیر
نمایندگی مردم مؤمن و انقلابی حوزه ی انتخابیه رامهرمز، هفتکِل و رامشیر مقطعی بسیار حسّاس و مهمّ در زندگی سراسر مجاهدت، کار و تلاش شهید حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم موسوی دامغانی می باشد. نگاهی گذرا به عملکرد، مواضع، سخنان و تذکرات این روحانی برجسته و خدوم در مجلس شورای اسلامی به خوبی بیانگر این حقیقت است که در عرصه ی قانون گذاری نیز، حتی برای لحظه ای دفاع از محرومین، تلاش جهت آبادانی کشور و قطع وابستگی به قدرت های جهانی را از یاد نبرده است. اگر چه این حضور مؤثر و سرنوشت ساز، در اولین روز اسفند سال 1364 هجری شمسی با هدف قرار گرفتن هواپیمای جمعی از مسئولین نظام در مسیر تهران- اهواز رنگی گُلگون به خود گرفت و یاد و خاطره ی آن مجاهد فی سبیل الله را در دل و جان مردم ایران اسلامی به ویژه مردم خونگرم خوزستان جاودانه ساخت.
آن چه در ادامه می آید بیانات قبل از دستور این شهید والامقام در صحن مجلس شورای اسلامی می باشد که در جلسه ی 192 و به تاریخ 1364/8/19 صورت پذیرفته است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
«بسم الله الرحمن الرحیم»
با درود و سـلام به روح پاک و مطهّر پیامبــر بزرگ اسلام و سبط اکبرش امام حسن مجتبی و حضرت ثامن الائمه علی بن موسی الرضا (علیه السلام) که بیست و هشت صفر وآخرین روز ماه صفر المظفّـر روز رحـلت و شهادت ایـن پیشوایـان بزرگ هست؛ رحلت پیامبراکرم و شهادت این دو امام معصوم را به حضرت بقیۀ الله امام عصر ارواحناه فداه و نائب بـر حقّ شان امـام امّت و امّت شهیدپرور و نمایندگان محترم و عزیز تسلیت عرض می کنم.
در ایـن جا باید یادآور بشوم که سیزده سال، پیامبر اکرم در مکّه تلاش پیگیر فرمود تا پایه های شخصیّت اسلامی انسانیِ جامعه ی اسلامیِ آینده را بریزد؛ پایه های ایمان و ایثار، صبر و مقاومت و مجاهدت در راه خدا را که نتیجه ی آن، فتوحات بدر و اُحد، أحزاب و حُنین و خیبر بود. و در انقلاب اسلامی مان هم به رهبری حضرت امام پایه های مستحکم شخصیّت انسانی، اسلامیِ جامعه ی ما و نسل توفنده ی انقلاب ما ریخته شد. در طول شانزده سال تبعیدیِ حضرت امام با پیام ها، بیانیّه ها و با سخنرانی های سخنوران و روحانیون متعهّد در خطّ امام، پایه های شخصیّت انقـلابی، ایمـانی و ایثار و فداکاری جامعه ی ما ریخته شد که نتیجه اش پیروزی بر رژیم دو هزار و پانصد ساله و بیرون راندن عوامل استکبار جهانی و قطع ید آمریکا و فتوحات فتح المبین و فتح الفتوح و فتح خرمشهر بود. و امروز هم ما در سایه ی ریختن پایه های محکم ایمان و تقوای جامعه ی خودمان بـه دست آن کسانی که انقلاب را توانستند رهبری بکنند، می دانیم و انتظار داریم که حوزه علمیّه و همه ی حوزه های علمیّه، اساتید و مربّیانی که کارشان تهذیب و تزکیّه است وکارشان پروراندن نسل آینده که باید بار سنگین و عظیم این انقلاب را به دوش بکشند، می باشد، آن ها رسالت خود را در سالگرد رحلت پیامبر اکرم بدانند و می دانند و پی بگیرند که انشاءالله نسل آینده ی ما و نسل موجود ما در دبستان ها، مدارس، دبیرستان ها، دانشگاه ها و سراســرکشــور، سراسر عالَم، از روحانیّت خصوصاً بتوانند رهنمود بگیرند و این نسل آینده و نسل موجود برای آینده ی اسلام و مسلمین ساخته و آماده بشود.
نکته ای که در این جا باید عرض بکنم؛ این روزها بحمدالله با رهنمود حضرت امام همچنان کـه پیامبر ما تفرقه را به وحدت برگردانید امّت ما بار دیگر توانست در راستای اسلام، صراط مستقیم اسلام حرکت بکند و دولتی که زمزمه ی هماهنگی و هم آوائی به مشام رسید و شنیده شد روی کـار بیاورد که در این جا باید تذکّر داد به دولت و بــه همه ی مسؤولان؛ اگــر امــروز صحبت از هماهنگی و همدلی هست که الحمدلله مشهود است، شما نمی توانید این هماهنگی و همدلی را آن چنان پی ریزی بکنید مگر این که بتوانید بازمانده های از طاغوت را از درون ایـــن تشکیلات جمهوری اسلامی شناسائی بکنید و بیرون بریزید. این همه از رشوه خواری دَم زده می شود، این همه از فساد اداری سخن گفته می شود، این فساد اداری عواملش چه کسانی هستند؟ عوامل رشوه خواری که مردم ما را رنج می دهند چه کسانی هستند؟ عوامل چوب لای چرخ جمهوری گذاشتن چه کسانی هستند؟ روشن است که دروناین ادارات و درون ایـن تشکیلاتند کــه باید این ها شناسائی شوند و دور انداخته شوند تا مردم از شرّ این ها راحت شوند.
یک نکته ی دیگر در این جا باید اضافه شود و آن این که همیشه از سنگین بودن هزینه ی اجرائی - مخصوصاً هر وقت که بحث بودجه می شود - سخن بـه میان می آید. تراکم کارمند، افزایش کارمند، درون ادارات، می بینیم که سبب شده است درون هر اطاقی چند نفرکارمنـد نشسته، شاید در هشت ساعت کار، یک ساعت یا یک ساعت و نیم کار بیشتر برای او نباشد. دولت برنامه ای بریزد، لایحه ای تهیّه بکند، جوری برنامه ریزی بکند که کارمنـدان اضافی را راحت بکند؛ آن ها بتوانند به زندگی وکار خودشان برسند.کارمند کار آمد، مدیر و علاقه مند به انقلاب و درخطّ امام و دلسوز این ملّت و مصالح این ملّت درون این تشکیلات بماند تا مردم با آسودگی خاطر مشکلات شان به دست کارمندان و خدمتگزاران دلسوز حلّ بشود. مردم از این که سرگردانند، از این که نامه پراکنی می شود از این جا به آن جا، رنج می برند. دولت باید این مشکلات را حلّ بکند و حلّ شدنی نیست مگر این که آن کسانی که کارشکنی می کنند و سنگ اندازی می کنند آن ها حذف شوند. مردم ما، هر جا که ما می رویم درون شهرستان ها و حوزه ها، می بینیم از رشوه خواری می نالند؛ از نابسامانی در ادارات وکارشکنی در ادارات و فساد اداری می نالند. انقلابِ اداری که همیشه وعده اش داده شده این انقلاب اداری کِی بایـد بشود؟! این انقلاب اداری، امروز روز او هست و دولت و مجلس و خصوصاً قوه ی قضائیّه که این روزها بحمدالله با مدیریّت و تدبیر دادستان کلّ انقلاب که پیش بینی می شد با آمـدن ایشان چنین وضعی پیش بیاید و تغییرِ وضعی که دبیرکل شورای عالی قضائی داده است امید است که انشاءالله روند حرکت انقلاب خصوصاً در شورای عالی قضائی تغییر بکند.
من در این جا سندی داشتم که می خواستم عرض بکنم. شورای عالی قضائی با همکارانی که درون دستگاه قضائی داردکه آن ها در فرهنگ رشوه خواری و در فرهنگ سر سفره ی خوانین و چه ها نشستن رشد کرده اند چگونه می توانـدآن چه را که در سخنرانی ها، خصوصاً خطبه ی نمازجمعه ی پریروز وعده دادند تحقّق ببخشند؟ این امکان پذیر نیست مگر این که قُضات لایق، قُضات مؤمن دعوت به کار بشوند. بنده در حـوزه ی انتخابیه ی خودم یک قاضی دارم که این قاضی اکثریتی است، سند او را سپاه پاسـداران داده، سند او را دادگاه انتظامی قُضات تأییدکرده، دادگاه انقلاب اِوین تأیید کرده، درخواست تعلیق این قاضی را داده، امّا شورای عالی قضائی به دلیل این که یک زمانی او را عودَت به کار داده، این تعلیق را معلّق کرده و کأن لَم یَکُن تلقّی کرده است. چگونه شما با این دستیاران می توانیدآن چه راکه وعده داده اید و می دهید تحقّق ببخشید؟! باید روحانیّون عالم و عادل وآگاه و مجاهد و شجاع را دعوت به کار بکنید؛ در پُست قضاوت بگمارید تا این ها بتوانند مشکلات قضائی را حلّ بکنند. ما مطمئنیم اگر دستگاه قضائیِ صحیح، دستگاه قضائیِ قوی داشتـه باشیم ما درون ادارات مشکلات نداریم، ما درون کشور مشکلات نداریم، این قدر ازکمبود قانون ننالیم؛ اگر دستگاه قضائی جلو تجاوزها و تعدّی ها را بگیرد، جلوآن چه که گفته می شود طاغوت، چه ها برده اند و خورده اند، بگیرد و آن ها را به مستضعفین برگرداند مشکل مردم حلّ می شود. به امید این که دولت به دنبال حرکتی که آغاز کرده انقلاب اداری را نه به معنای این که نیروهای معتقد و مذهبی و متدیّنی که احیاناً یک وقت اختلاف سلیقه ای با فلان مسؤول دارند این ها را خطی بیرون بریزند که پیامبر اکرم همه ی مرزها را در هم ریخت؛ مرز قومیّت را، مرز ملیّت را، نژادپرستی را، ما امروز گرفتار مرز خط بازی شده ایم و این خط بازی زیان باراست؛ نکند یک وقت بر اثر خط بازی ها و گرایش هائی که احیاناً مسؤولی داشته باشد به جان نیروهای معتقدی که می خواهند خدمت بکنند بیفتـد، بلکه آن کسانی که اعتقاد به جمهوری اسلامی و امام ندارند و رسالت شان را کارشکنی و احیاناً براندازی جمهوری اسلامی می دانند، رسالت شان را حذف و طرد این ها قرار بدهند و جمهوری اسلامی را از شرّ این ها آسوده بکنند.
بنده در رابطه ی با حوزه ی انتخابیه ام باید از جهاد سازندگی شهرستان رامهرمز تشکـر بکنــم که دست به کار حیاتی و اساسی آب و خاک زده و دو سدّ در آن شهرستان احداث کرده است. سدّ کوپال و سدّ فجر که الان با تلاش پیگیر دارند عمل می کننـد. از جهاد سازندگی و وزارت جهاد انتظار داریم جهاد سازندگی شهرستان ما و استان ما را تجهیز کند تا این دو تا سدّ را به ثمر بنشاند. نکته ی دوم از وزارت نیرو باید تشکر بکنیم که در این زمینه همکاری می کنـد و از وزارت بهـداشت و آموزش که در زمینه ی آبرسانی بعضی از روستاها تـلاش می کند. اما در عین حال تأکید پیگیری جدّی تر و بیشتر را داریم. مطالب دیگر هم بود، به دلیل این که وقت تمام شده، عذر می خواهم.
«السلام علیکم و رحمۀ الله و برکاته»