بیانات قبل از دستور
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 20 آبان 1393 15:31
- نوشته شده توسط مدیر
نمایندگی مردم مؤمن و انقلابی حوزه ی انتخابیه رامهرمز، هفتکِل و رامشیر مقطعی بسیار حسّاس و مهمّ در زندگی سراسر مجاهدت، کار و تلاش شهید حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم موسوی دامغانی می باشد. نگاهی گذرا به عملکرد، مواضع، سخنان و تذکرات این روحانی برجسته و خدوم در مجلس شورای اسلامی به خوبی بیانگر این حقیقت است که در عرصه ی قانون گذاری نیز، حتی برای لحظه ای دفاع از محرومین، تلاش جهت آبادانی کشور و قطع وابستگی به قدرت های جهانی را از یاد نبرده است. اگر چه این حضور مؤثر و سرنوشت ساز، در اولین روز اسفند سال 1364 هجری شمسی با هدف قرار گرفتن هواپیمای جمعی از مسئولین نظام در مسیر تهران - اهواز رنگی گلگون به خود گرفت و یاد و خاطره ی آن مجاهد فی سبیل الله را در دل و جان مردم ایران اسلامی به ویژه مردم خونگرم خوزستان جاودانه ساخت.
آن چه در ادامه می آید بیانات قبل از دستور این شهید والامقام در صحن مجلس شورای اسلامی می باشد که در جلسه ی 19 و به تاریخ 1363/5/7صورت پذیرفته است.
----------------------------------------------------------------------
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَ اصْبِرْ نَفْسَكَ مَعَ الَّذِينَ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ بِالْغَداةِ وَ الْعَشِيِّ يُرِيدُونَ وَجْهَهُ وَ لا تَعْدُ عَيْناكَ عَنْهُمْ تُرِيدُ زِينَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا»
با سلام به پیشگاه امام عزیز و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و با درود به ارواح پاک شهدای جبهه های حقّ علیه باطل و فساد وکفر و نفاق و استکبار جهانی و با آرزوی پیروزی رزمندگان شجاع و دلاور اسلام بر سپاهیان کفرِ صدّامی و با سلام به شما نمایندگان محترم و با قدردانی و حقّ شناسی از مردم بزرگوار و فداکار و شهیدپرورمان که هم چنان با سرفرازی و وفاداری به اسلام و امام، صبر و استقامت خود را حفظ نموده و راه خود را به سوی حاکمیّت کامل اسلام و اهداف انقلاب اسلامی ادامه می دهند. به امید آن که ما نمایندگان، خدمتگزارانی صادق به اسلام و مسلمین و وکلای امین برای امّت اسلامی و پشتوانه ای قویّ برای دولت، جهت حلّ مشکلات ملّت باشیم.
در این جا توجّه نمایندگان عزیز و ملّت شریف را به مسأله ی مهمّی که این روزها در دستور کار مجلس است و از اهمّیت بالائی هم برخوردار است و آن درخواست رأی اعتماد دولت از مجلس است، جلب می نمایم. بدیهی است که ما و شما و مردم عزیزمان درکنار پیروزی های بزرگ در صحنه ی جهانی و جبهه ها و ابتکارات و خلاقیّت های فراوان، شاهد نارسائی ها و نقص ها و ضعف هائی هم بوده ایم که قسمت عمده ی آن ها طبیعی و از تبعات جنگ تحمیلی و محاصره ی اقتصادی و عوامل دیگر بوده است. اگر چه سهم زیادی از نقص ها و نارسائی ها که سؤال های فراوانی را هم در مردم ما ایجاد کرده است به اعمال سلیقه های شخصی و ناهماهنگی ها و احیاناً تبعیض ها و عملکردهای نادرست بعضی از ما و مسئولین برمی گردد. ناگفته نماند که در همین جا باید از اکثریّت چشمگیر کارمندان و خدمتگزاران دستگاه های اجرائی که خالصانه در خدمت اسلام و مردم هستند تشکّر کرد. با توجّه به همه ی این مسائل آن چه که مهمّ است امروزکشور ما برای رفع همه ی این تنگناها و نارسائی ها نیازمند به ثبات می باشد؛ بسیار روشن است در صورتی که ما با کمک به دولت و تقویت و راهنمائی آن بتوانیم نارسائی ها و نقص ها را کم و یا برطرف کنیم تغییر و تعویض در این شرایط هیچ به مصلحت اسلام و انقلاب و ملّت نیست.
نکته ی دوم این که از آغاز پیروزی انقلاب شکوهمندمان کشاورزی و عمران روستاها را بعد از جنگ مسأله ی اصلی می دانستیم؛ خصوصاً در دولت جناب آقای موسوی - نخست وزیر- گفته می شد محور حرکت اقتصادی ما توسعه و رشد کشاورزی است. باید عرض کنم که متأسّفانه در امر کشاورزی آن چنان موفّق نبوده ایم؛ اگر چه در عمران روستاها تا حدّ زیادی کار شده است برای این مهمّ لازم است جهت گیری و سمت گیری دولت و وزارتخانه های ذی ربط، کشاورزی و توسعه ی آن و رسیدگی به امور روستائیان و نیازمندی های ضروری آنان باشد؛ لازم است سوبسیدها تا حد زیادی از شهرها به روستاها و از مصرف به تولید، آن هم تولید لوازم کشاورزی و محصولات اساسی کشاورزی هدایت شود؛ لازم است در توزیع کالاهای مورد نیاز روستائیان خصوصاً ارزاق دقّت کافی به عمل آید و تبعیض های غیر قابلِ تحمّل موجود، خصوصاً در برنج و چای و تایر موتور سیکلت بین شهر و روستا از بین برود تا انگیزه ی ماندن در روستا و به کار تولید و کشاورزی و دامداری پرداختن بالا رود؛ لازم است برای عمران روستاها و تأمین جاده و آب و برق و بهداشت و تأمین آب کشاورزیِ آن قشر محروم که فرزندان شان در جبهه ها فداکاری می کنند و خودشان وفادارترین مردم به امام و اسلام و انقلاب هستند برنامه ریزیِ ویژه و تلاش گسترده تری صورت بگیرد تا هم کشاورزی و دامداری رشد یابد و هم واردات و خروج ارز کمتر شود و هم مسأله ی تراکم جمعیّت در شهرها و مهاجرت حلّ گردد؛ لازم است وزارتخانه ها ترتیبی اتخاذ نمایند در ادارات تابعه و سازمان های ذی ربط جلوی بعضی از پاس دادن ها و امروز و فردا کردن ها و ناراضی تراشی ها را بگیرند. روشن است حالا که دشمنان پلید انقلاب اسلامی از جنگ و حمله ی نظامی مأیوس شده اند، سعی می کنند از داخل به هر طریق که شده با وارد کردن مواد مخدّر در سطح وسیع و اشاعه ی فساد و فحشا و ناراضی تراشی مردم شریف و مقاوم ما را رفته رفته بدبین و دلسرد و مأیوس کنند؛ پیشنهاد می کنم که هر وزارتخانه از افراد با تقوی و کاردان و متعهّد به اسلامِ آن وزارتخانه، هیأتی را به وجود بیاورند و به استان ها و شهرستان ها اعزام نمایند تا با چراها و سئوال های مردم بیشتر آشنا شوند و تا حدّ امکان چاره جوئی نموده و جلوی این گونه کارها گرفته شود؛ افراد خاطی مجازات و اکثریت خدمتگزار تشویق بشوند تا بدین وسیله مایه ی دلگرمی و امید مردم و کارکنان دلسوز را فراهم نمائیم.
در پایان باید تذکر دهم که لازم و ضروری است بین دستگاه قضائی و اجرائی جهت کاهش و از بین بردن فساد هماهنگی ایجاد شود. متأسفانه در اثر ناهماهنگی های موجود بین این دو قوّه مشکلات زیادی پیدا می شود و تالی فاسدهای فراوانی به دنبال دارد. من نمونه هائی از این ناهماهنگی ها و آثار سوءآن را سراغ دارم که از ذکر آن خودداری می کنم؛ اگر مقامات محترم بخواهند به خودشان عرض می کنم.
در پایان باید عرض کنم: این دولت تنها نیست که باید مشکلات را برطرف نماید؛ روشن است هر دولتی هر چه قوی هم که باشد به تنهائی نمی تواند. اگر یادمان باشد روزهای اوّل انقلاب، امام عزیزمان فرمودند: دولت به تنهائی یا یک قشر خاصّی به تنهائی نمی تواند این خرابه را آباد نماید. لازم است همه ی اقشار ملّت عزیز ما، ائمه ی جمعه محترم، روحانیّون، قوّه ی قضائیّه، مجلس و دولت دست به دست هم بدهند و با عشق و علاقه و هماهنگی و ایثار تلاش کنند تا این ویرانه راآباد نموده و این امانت الهی را که از شهدای اسلام از صدر تاکنون به دست ما رسیده است بتوانیم به صاحبش مولا امام عصر (ارواحنا فداه) تحویل نمائیم. در رابطه ی با مشکلات حوزه ی انتخابیّه ام قبلاً تذکّر های لازم را به مسئولین داده ام و اگر باز هم لازم شد تذکّر خواهم داد.
«السلام علیکم و رحمۀ الله و برکاته»