مصاحبه با آقای محمّد علی ننه موسایی
- توضیحات
- منتشر شده در جمعه, 05 تیر 1394 10:24
- نوشته شده توسط مدیر
متن ذیل محصول گفت و گو با آقای محمّد علی ننه موسایی میباشد که به بیان مطالبی پیرامون ویژگیهای اخلاقی شهید حجت الاسلام والمسلمین موسوی دامغانی [نماینده ی مردم رامهرمز در مجلس شورای اسلامی] پرداختهاند. شایان ذکر است این مصاحبه پس از تنظیم و پارهای تغییرات تقدیم خوانندگان محترم میگردد.
- لطفاً ضمن معرّفی، اگر خاطرهای از شهید موسوی دامغانی دارید، بیان نمایید.
این جانب محمّد علی ننه موسایی و متولّد سال ۱۳۳۹ هجری شمسی میباشم که در زمان حضور آقای دامغانی در رامهرمز در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی رامهرمز مشغول به کار بوده ام. هم چنین به اتّفاق شهید گندمی و آقایان شیرازی، فتلاوی، احمد رضایی و نیز آقای رشیدی که در نهضت سواد آموزی بودند در ستاد نماز جمعّه ی رامهرمز فعّالیت میکردیم.
همین جا این مطلب را متذکّر شوم که فعّالیت ما در ستاد نماز جمعه، انجام برخی از امور نظیر تبلیغات نماز جمعه بوده است و این طور نبود که مثلاً ستادهای نماز جمعه در سراسر کشور بخواهند خطبهها را برّرسی کرده و تشخیص دهند چه مطالبی در نماز جمعه مطرح گردد. البته آقای دامغانی تلاش زیادی داشتند که همه چیز سر جا و در وقت خاصّ خودش باشد.
اختلاف خاصّی هم در سطح شهرستان نبود که بخواهد مشکلی را ایجاد نماید؛ یعنی همه ی مسئولین در نماز جمعه شرکت میکردند و آقای دامغانی هم روزهای دوشنبه نماز وحدت میخواندند و تأکید داشتند کارمندان ادارات حضور داشته باشند. خلاصه دوران خوبی بود و ایشان هم با توجّه به خستگی ناپذیری و پشتکار عجیبی که داشتند اگر در موردی تصمیم میگرفتند و تشخیص میدادند که این کار به صلاح مردم است آن را عملی میکردند؛ یعنی دیگر به این کار نداشتند که مثلاً شهر فرماندار دارد و مجموعه ی دولت باید آن را انجام دهند. به عنوان مثال یادم هست خیلی مُصرّ بودند یک نیروی رامهرمزی را به عنوان فرماندار بیاورند چون معتقد بودند به درد رامهرمز فرماندار بومی میخورد لذا آن قدر با استاندار تماس گرفتند و تلاش کردند تا این که حکم فرمانداری را برای آقای حسین نژادیان گرفتند. حتّی آن طور که ما شنیدهایم کار به تحصّن در استانداری هم کشیده بوده است یعنی به استاندار گفته بودند: تا حکم ایشان را به عنوان فرماندار رامهرمز نزنید از این جا نمیروم و چون امام جمعه ی فعّال و نترسی بودند با شجاعت دنبال کارها را میگرفتند؛ البته حرف شان هم خریدار داشت.
- با تشکّر از این که این مطلب را نقل نمودید.