شهید سید محمد تقی شاهچراغ: هدف و مقصودم از جبهه آمدن این است: 1- رضای حق 2- لبیک به ندای امام امت امید مستضعفان جهان 3- آزادی کربلا 4- تکلیف شرعی را اداء کرده باشم... با خداوند پیمان می بندم که در تمام عاشوراها و در تمام کربلاها با حسین (ع) همراه باشم و سنگر او را خالی نکنم تا هنگامی که همه احکام اسلام در زیر پرچم اسلامی امام زمان (عج) به اجرا درآید.

Back شما اینجا هستید: نشرح ستارگان پرفروغ شهید سید حسن تقوی پدر و مادر زندگی نامه ی پدر و مادر شهید سید حسن تقوی

زندگی نامه ی پدر و مادر شهید سید حسن تقوی

06

 

پدر شهید

مرحوم سید ابوالقاسم تقوی فرزند سید حسین و پدر شهید والامقام سید حسن تقوی به سال 1305 هجری شمسی در روستای حسن آباد دامغان و در خانواده ای برخوردار از باورهای عمیق مذهبی به دنیا آمد. برادر ایشان مرحوم حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید باقر تقوی از علماء و روحانیون  مشهور دامغان بوده اندکه مردم هنوز هم روضه های سوزناک ایشان را در مجالس حضرت امام حسین (علیه السلام) به خاطر دارند. مرحوم سید ابوالقاسم با آن که به ظاهر کاسبی معمولی بودند و از طریق فروش اجناس مورد نیاز مردم دربرخی از روستاهای حاشیه ی دشت کویر امرار معاش می کردند ولی از ذکاوت و هوش بالایی برخوردار بودند به طور ی که در زمان کسب وکار نیز نسبت به مسائل مذهبی و سیاسی جامعه توجه داشتند .ایشان معمولاً در این سفرها کتاب مفاتیح الجنان و رساله ی شرعیه مرجع تقلیدشان را به همراه می برده اند و با مراجعه به کتاب توضیح المسائل به سئوالات شرعی مردم پاسخ می داده اند. وی هم چنین از مسائل سیاسی عصر خود نیز آگاه بوده و از طریق برخی از روحانیونی که از قم به دامغان می آمده اند، اخبارکشور و اعتراضات علماء در مقابل رژیم منحط پهلوی را دنبال می کرده اند. از افتخارات ایشان علاوه بر شهادت فرزندشان، مداحی در دسته های عزاداری حضرت سید الشهدا ( علیه السلام) بوده است. وی به سال 1376 بر اثر افتادن به زمین مصدوم و مبتلا به شکستگی استخوان می شوند و بر اثر همین بیماری نیز در سن 71 سالگی ازدنیا می روند.

مادر شهید

سرکار خانم سکینه خلیلی فرزند مرحوم شیخ محمد رضا خلیلی مادر بزرگوار شهید سید حسن تقوی در سال 1314 هجری شمسی از پدری  از سلسله ی جلیله ی روحانیت  و مادری از تبار سادات در روستای حسن آباد دامغان به دنیا آمده اند. این بانوی بزرگوار اگر چه در دوره ی کودکی پدر را از دست دادند ولی تحت تأثیر تعلیمات والدین خود، آموزه های دینی را فرا گرفتند و توانستند به درستی این آداب را به فرزاندن شان منتقل نمایند. داشتن ده فرزند( 3 پسر و 7 دختر) و تحمل سختی های شدید زندگی از وی اسوه ای از صبر و استقامت ساخته است؛ بانویی که در شرائط نامناسب روستا و با کم ترین امکانات زندگی علاوه بر کارهای روزمره زندگی از قبیل پختن نان و رسیدگی به امور بچه ها، با بافتن پارچه های کرباس و ...به اقتصاد خانواده نیز کمک می کرده اند.

ایشان هم اکنون با زندگی در منزلی ساده و محقرّ در خیابان پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان دامغان مأمن و منبع جوشان عواطف و احساسات برای  فرزندان خود و خانواده های ایشان می باشد.