بیت العالم (خانه ی روحانی)
- توضیحات
- منتشر شده در جمعه, 10 آذر 1391 07:41
- نوشته شده توسط مدیر
این منزل مسکونی که به همت مردم روستا و سازمان تبلیغات اسلامی جهت اسکان روحانی در روستا بنا شده است ، در محلِ منزل شخصی مرحوم سید کریم داودالموسوی ساخته گردید و در روبروی حمامِ سابق قرار دارد. از هنگام ساختن این بنا حضور روحانیون مستقر، رونق معنوی خاصی به خطه قهاب بخشیده است . تا كنون روحانيون زيادي در اين منطقه مستقر بوده اند.
در اينجا لازم است یادی کنیم از دوست و برادر بزرگوارم حجت الاسلام والمسلمین شهید محمد باقر خسروی خراسانی [1] که اولین روحانی مستقر حسن آباد بود و مردم خاطره گرم حضور او را فراموش نکرده اند. روحش شاد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمدباقر خسروی خراسانی در صبحگاه 19 اسفند 1353 در جوار حرم قدسي مولايش علي بن موسي الرضا(عليه السلام) در خانواده اي مذهبي به دنيا آمد. بعد از 5 سال زندگي در مشهد مقدس، خرداد سال 1358 به اتفاق خانواده به قم رفت. سال 1359 همزمان با شروع جنگ تحميلي جهت تحصيل علم در مقطع ابتدايي وارد دبستان شهيد مصطفي خميني كه در محله فقيرنشين امام زاده ابراهيم قرار دارد، شد.سال 1367 نقطه عطفي در زندگي او به شمار مي آيد، چرا كه علاقه وافر ايشان و والدينش به سلسله جليله روحانيت، باعث شد تا در آزمون ورودي شركت نموده و مشغول تحصيل در حوزه علميه گردد.
وي مقدمات را در مدرسه المهدي(عج الله تعالي فرجه الشريف) و سطح يك را در مدرسه علميه امام صادق(عليه السلام) به پايان رساند. تا ابتداي رسائل و مكاسب در مدرسه علميه امام محمدباقر(عليه السلام) مشغول به تحصيل بود. «محمدباقر» با اتمام كفايتين تا زمان شهادت مشغول به تحصيل دردرس خارج فقه و اصول بود. ايشان از سال 73 به عضويت فعال تيپ امام جعفر صادق(ع) درآمد كه حدود 7 سال از اين مدت به صورت مستمر و فعالانه سپري گرديد، گذراندن آموزش هاي مختلف: 1-آموزش نظامي عمومي (پادگان امام رضا (عليه السلام) استان خراسان) 2-آموزش غواصي 3-آموزش رژه 4-آموزش رزمي كاراته، شركت در طرح هجرت روستاي حسن آباد دامغان و روستاهاي همجوار قريب به دو سال، برگزاري نمازهاي جماعت در تعدادي از مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش قم، سفر به روستاهاي محروم كشور و همكاري با عقيدتي سياسي ارتش جمهوري اسلامي نزديك به دو سال از ديگر فعاليت هاي اين شهيد گرانقدر بود.
از ويژگي هاي ديگر اين شهيد برگزاري جلسات قرائت قرآن براي جوانان و نوجوانان فاميل، شركت در مراسم عزاداري ائمه اطهار عليهم السلام به خصوص سالار شهيدان حضرت امام حسين (عليه السلام)، برگزاري دعاي ندبه و كميل و حضور مستمر در نمازهاي جمعه و جماعت.
در آخرين اعزام تبليغي و به دليل علاقه شديد وي به جبهه و جنگ و بيان تأسف مكرر ايشان از اين كه توفيق شركت در جنگ را به علت صغر سن در آن زمان، نداشته است به منطقه جنگي غرب كشور (شمال سرپل ذهاب) جهت تبليغ در يگان مرزي 752 عزيمت نمود.
در شام جمعه و شب نوزدهم ماه مبارك رمضان پس ازبرگزاري اولين مراسم احياء به همراه دو نفر از نيروهاي ارتش در مناطق جبهه و جنگ با مين برخورد كرده و پس از دقايقي به آرزوي ديرينه اش شهادت ، نائل آمد و همراهان ايشان نيز دچار نقص عضو شدند .